231030 – Uppdatering app v.1.2.5+48

För ett par veckor sedan uppdaterades appen Merlify med ”Glömt lösenord”. Nu har vi även uppdaterat med ”Kiosk” (terminal) i appen. Ni som har använt systemet när apparna hette Criotive kommer ihåg att det var två olika appar. Vi har nu integrerat Kioskfunktionen i den befintliga appen. Kiosk funktion är en option och aktiveras av oss. De organisationer som hade Kiosk på Criotive-tiden är automatiskt tillagda för detta.

Läs om Kiosk: https://merlify.se/merlify-geni-plus/

Guide hur det fungerar för användaren: https://merlify.se/anvandare-mottagre-av-nycklar/

I samband med detta har vi även tagit fram en terminal. Det är en Android surfplatta med NFC-gränssnitt och L-formad så att den kan stå på bänk/bord. Den gör samma sak som en Smartphone men får förhoppningsvis inte fötter för att någon använder den att ringa med. Det blir också tydligt att ”här” är ett ställa att uppdatera. Användningsområdet ser vi på SäBo.

Buggfixar:

  • Nu kan man återigen ladda på två nycklar på samma kort. Två nycklar kan skapas när man har två låskonfigurtationer eller får nyckel från två olika organisationer. Som tidigare får man bara en nyckel för alla lås om dessa ligger i samma låskonfiguration.
  • Paginering för ”grupper” fungerar igen.