Partner

Är du tillverkare eller representerar en tillverkare av accessenheter eller lås och är intresserad av att använda Merlify för att skicka nycklar till användarna? Vi välkomnar olika fabrikat att nyttja Merlify med digitala nycklar. Exempel: Ni tillverkar elektroniska lås och har en programvara för att generera nycklar stationärt men önskar att era kunders användarna kan få nycklarna på distans.

Är du en systemleverantör som vill integrera Merlifys funktioner i er applikation så har vi färdiga API för ändamålet. Exempel: Ni har en applikation för hotellbokning där ni vill integrera digitala nycklar som automatiskt skickas till gästerna.

Vill du komplettera din affär med att erbjuda Merlify med befintliga accessenhet och lås till dina kunder så kan vi erbjuda ett återförsäljaravtal. Vi kan anpassa Merlify till olika språk och erbjuda en lönsam modell för er. Exempel: Ni säljer förvaringsskåp och behöver komplettera med elektroniska lås där användarna kan få sina nycklar till mobiltelefonen.